Rreth Poliklinikës NIDA

Poliklinika NIDA është themeluar si punishte e protezave ortopedike dhe ortotike. Në përputhje me misionin për të prodhuar produkte të reja ku dhe filloi prodhimi i mallrave të buta ortopedike.

 

Prioriteti ynë është të mbajmë kënaqësinë e klientit në nivelin më të lartë.

Rreth Produkteve

Produkte të buta ortopedike me markën Nida Orthomed e njoftur në tërë Kosovën, janë produkte të kualitetit botëror, risi, cilësi dhe përkushtim ndaj aderimit që ne i ofrojmë.

 

Nida Orthomed prodhon produkte ortotike për ata që kanë humbur gjymtyrët. Prodhimi i produkteve për të lehtësuar jetën e njerëzve që ofrojnë produkte mbështetëse.

Na kontaktoni

Mund të na kontaktoni në telefonin +383 44 213 215 apo me e-mail adresën tonë: info@poliklinikanida.com si dhe mund të na vizitoni në zyrën tonë: Rr. “Gazmend Zajmi” nr. 17, 20000 Prizren.

 

Ju mirrëpresim!

MJEKËT

Dr.Rexhep Hapçiu
Internist Nefrolog
Dr. Jetmir Sejdiu
Kardiolog
Dr. Edis Demiri
Kardiolog
Mr.sci.Dr.Eqrem Shala
Kirurg i Përgjithshëm dhe Laparaskopist
Dr. Müjdat Kovaç
Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Filiz Arslan
Gjinekolog-Obstetër dhe Ekspert i Infertilitetit
Dr. Güner Buş
Gjinekologu
Dr. Sajra Birdaini
Doktor i Mjekësisë

MEDPHORUS Estetica

Trajtim Mjekesor Jashte Vendit

PRODUKTET

Cervical Orthoses

Shoulder and Elbow Orthoses

Wrist Orthoses

Waist and Upper Body Orthoses

Inguinal and Hernia Orthoses

Hip Orthoses

Knee Orthoses

Ankle Orthoses

Foot Health

Waist and Neck Pillows