Blog

23 April 2022

Konferencën e II- të Ndërkombëtare e Fizioterapisë në Prishtinë

Me datën 23.04. 2022 Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës ka organizuar Konferencën e II- të Ndërkombëtare e Fizioterapisë në Prishtinë.
Tema e konferences ishte : të drejtat , përgjegjësitë dhe respektimi i Kodit Etik në Fushën e Fizioterapisë në Kosovë dhe rajon.
Vlen të theksohet se interesimi ishte mjaft i madh si dhe përafërsisht rreth 600 Fizioterapeutë ishin të pranishëm nga e tërë Kosova.
Nida Orthomered ishte në mesin e të ftuarve dhe ka zgjuar nje interesim të madh si me pajisje ashtu edhe me produkte.

Nida