All posts by: Nida Poliklinika

About Nida Poliklinika

Konferencën e II- të Ndërkombëtare e Fizioterapisë në Prishtinë

Me datën 23.04. 2022 Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës ka organizuar Konferencën e II- të Ndërkombëtare e Fizioterapisë në Prishtinë. Tema e konferences ishte : të drejtat , përgjegjësitë dhe respektimi i Kodit Etik në Fushën e Fizioterapisë në Kosovë dhe rajon. Vlen të theksohet se interesimi ishte mjaft i madh si dhe përafërsisht rreth […]

Nida