Dr.Rexhep Hapçiu
Internist Nefrolog
Dr. Jetmir Sejdiu
Kardiolog
Dr. Edis Demiri
Kardiolog
Mr.sci.Dr.Eqrem Shala
Kirurg i Përgjithshëm dhe Laparaskopist
Dr. Müjdat Kovaç
Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Filiz Arslan
Gjinekolog-Obstetër dhe Ekspert i Infertilitetit
Dr. Güner Buş
Gjinekologu
Dr. Sajra Birdaini
Doktor i Mjekësisë
Levent Buş
Prosthetist Orthotist - Fizioterapeut